Amanet auto care acorda imprumut rapid

AutoKredit acorda imprumut rapid

Ceea ce conteaza in momentul de fata atunci cand ai nevoie de bani lichizi, este sa poti sa ii obtii rapid. Atunci cand apelezi la serviciul de amanet auto, elementul cel mai important este obtinerea de imediata a imprumutului.

De foarte multe ori intalniti pe piata din Bucuresti, amanete auto care sa ofere imprumutul de pe o zi pe alta. Acest fapt nu este deloc avantajos pentru dumneavoastra. Atunci cand o persoana isi amaneteaza autovehiculul ( in cele mai multe situatii ) are nevoie de bani in aceeasi zi. In situatia in care un amanet auto amana acordarea imprumutului, poate incomoda clientul. Cu toate acestea majoritatea firmelor de amanet masini, plaseaza pe site-ul lor “acordare de imprumut rapid” ( total fals ).

Amanetul AutoKredit este unul dintre putinele amanete auto din Bucuresti ce ofera imprumutul, imediat cum s-a completat contractul. Cititi mai jos care sunt conditiile in care veti primi banii rapid.

Amanetul auto acorda imprumutul imediat cum a fost completat contractul

amanet auto autokredit acorda imprumut rapid

Tot procesul de acordare a imprumutului la amanetul AutoKredit nu va dura mai mult de 2, maxim 3 ore. Prima data se va analiza starea masinii. Procesul de analiza a autovehiculului va dura cel mult 1 ora. Analiza masinii se va realiza in primul rand pentru a reusi sa stabilim valoarea autovehiculului.

Prima data este necesara ca inainte de toate sa se afle valoarea masinii. Suma de imprumut maxima la amanetul auto AutoKredit este de 72% din valoarea masinii. Daca clientul doreste suma maxima de imprumut, va trebui stabilita valoarea autovehicului.

Dupa ce s-a stabilit valoarea si starea masinii urmeaza pasul doi si anume stabilirea imprumutului. Firma de amanet auto AutoKredit va acorda un imprumut maxim de pana la 72% din valoarea masinii.

In situatia in care clientul doreste mai putin din valoarea acordata, se va oferi doar suma respectiva. Urmeaza mai departe sa se completeze contractul de amanet auto. Completarea actelor nu va dura mai mult de 10 minute.

Contractul de amanet masini are cel mult doua pagini. Acesta poate fi completat si reviziut in cateva minute.

Ce va contine contractul de amanet auto?

In primul rand dorim sa spunem ca acest articol este realizat de Fly-Rentacar, iar tot articolul este sub forma unei recomandari. Cititi mai departe…

Cum am mentionat si mai sus, tot procesul nu va dura mai mult de 3 ore. Sistemul de pasi este destul de simplu. Se analizeaza starea masinii, se stabileste imprumutul, se completeaza contractul de amanet autoturisme si se acorda imprumutul.

Contractul de amanet nu va avea decat detaliile de necesare dintre client si firma. Va contine in primul rand imprumutul acordat clientului si detaliile despre masina amanetata. Acestea sunt cele mai importante informatii si trebuie trecute pe prima pagina in contractul respectiv.

Alte elemente care vor fi trecute in contractul de amanet auto sunt dobanda si comisionul.

Ce este comisionul intr-un amanet auto?

Comisionul este procentul din imprumut pe care clientul va fi obligat sa il plateasca, la restituirea imprumutului. La amanetul AutoKredit, comisionul este intre 5 si 7 la suta.

Ce este dobanda in contractul de amanet?

Contractul de amanet auto poate fi prelungit. Pentru prelungirea perioadei de amanet auto se va percepe o dobanda. Dobanda de amanet masini va stabilita de comun acord impreuna cu clientul.

Acestea au fost toate detaliile despre conditiile in care va fi acordat imprumutul rapid la amanetul auto AutoKredit. Il recomandam cu deosebita placere si va multumim pentru ca ati ajuns cu noi pana la finalul articolului!

1

administrator

localhost

Comments (No Comments)

Comments (0):

Submit Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!