Contactati-ne!

Adresa:
str. Bucuresti-Ploiesti, nr 224E, la Aeroportul Otopeni
Telefon:
0725 448 411
Intrati in contact cu firma noastra de inchirieri auto completand formularul de contact. Acesta se afla in partea dreapta a paginii. Deasemeni ne puteti contacta, sunand si la numarul de telefon: 0725448411.

Agentii nostri va stau la dispozitie la orice ora. Suntem aici pentru a asculta, a sprijini si a gasi cea mai buna solutie.

NOU! Fly-RentaCar a deschis un sediu in municipiul Bucuresti. Masinile noastre pot fi predate si ridicate in toata tara.

Intrati in contact in mod direct cu sediul nostru de inchirieri auto din Bucuresti sau din Otopeni. Formularul se completeaza pentru contracte cu firme sau de lunga durata.

Asistenta clienti:
contact@fly-rentacar.ro
Mail-ul companiei:
office@fly-rentacar.ro

Formular de contact

Fly-RentaCar realizeaza contracte de lunga durata pentru persoanele fizice si juridice. Acesta se va face pentru o perioada mai mare de 3 luni. Contractul de rent a car va intra pe procesul de leasing operational. Formularul se va completa pentru acest proces sau pentru asistenta. Pretul va fi mult mai mic pentru acest tip de inchiriere.

La cooperarea cu firma noastra, va trebui sa intrati in mod direct cu noi. Puteti completa formularul de mai jos si sa solicitati Leasing Operational. Procesul de rent a car contact prin leasing va fi pentru o perioada mai mare de 3 luni. Va trebui sa specificati masina dorita pentru inchiriere si perioada acesteia.

In maxim 24 de ore noi vom reveni cu o oferta de inchiriere pentru dumneavoastra. Acest contract de rent a car se poate realiza atat cu persoane fizice, cat si persoane juridice.

Singura rugaminte pe care o avem este ca perioada de ridicare a masinii sa fie dupa 15 zile. Va asteptam la punctul nostru de lucru din Bucuresti!

Intra in contact cu firma Fly-RentaCar

Pregatim acum pentru clientii nostri noi promotii! Vizualizeaza aceste promotii completand formularul de mai jos!

Aducem acum in fata dumneavoastra contracte atat cu persoane juridice, cat si cu persoane fizice.
Vrem sa pastram posibilitatea unei colaborari pe termen lung. De aceea, ne dorim inainte de toate sa investim intr-o relatie ce ar trebui sa reziste mult timp. Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

  • Companie de inchirieri auto cu puncte de lucru in Bucuresti si Otopeni
  • Aeroportul Henri-Coanda, orasul Otopeni
  • Asistenta Rutiera: +40725 448 411
  • Asistenta clienti: contact@fly-rentacar.ro
  • Mail-ul companiei: office@fly-rentacar.ro
  • Ne gasiti la punctele noastre de lucru 24 din 24 de ore

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!