Fly-RentaCar – atuuri ale companiei noastre de rent a car

Fiecare companie de inchirieri masini are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor servicii de rent a car. Brand-ul nostru Fly-RentaCar pune la dispozitie un raport servicii-pret, ce ar trebui sa puna pe ganduri orice client. Sediul nostru central este in Otopeni si este plasat astfel incat sa fim cat mai aproape de dumneavoastra.

Deasemeni, punctul nostru de lucru din Bucuresti creaza noi mijloace de a colabora cu firma noastra de inchirieri auto. Masinile noastre sunt verificate inainte si dupa fiecare inchiriere. Asistenta tehnica oferita este pusa la dispozitie non-stop .

Punem la dispozitie numai marci auto ce prezinta credibilatate si ofera siguranta pe drum.


Siguranta autovehiculelor

Siguranta autovehiculelor Una dintre calitatile Fly-RentaCar

Siguranta autovehiculelor este prezenta prin supravegherea fiecarui autovehicul in parte. Fiecare automobil este verificata inainte si dupa inchirierea acestuia. Rent a Car sigur!
  Rent a car Bucuresti

  Rent a car Bucuresti Locatiile Noastre

  Unul dintre punctele noastre de lucru se afla in orasul Bucuresti. Astfel suntem mult mai aproape de clientii nostri, reusind sa oferim serviciile de rent a car mai aproape si mai rapid.
   Asistenta tehnica Non-Stop

   Asistenta tehnica Non-Stop Una dintre calitatile Fly-RentaCar

   Clientii raman pe primul loc in orice situatie. De aceea suportul tehnic si asistenta catre oamenii care apeleaza la serviciile noastre trebuie plasate pe primul loc. Siguranta si suport!
    Inchirieri auto Otopeni

    Inchirieri auto Otopeni Locatiile Noastre

    Aeroportul Henri-Coanda are cel mai mare numar de intrari din Romania. In proportie de 7% apeleaza la serviciile de inchirieri auto din Otopeni. Existenta biroului in aeroport creeaza prejudiciul actualizarii serviciilor de rent.

     Alte atuuri din compania Fly-RentaCar

     Sa incepem totusi prin ceea ce ne deosebim de alte companii de rent a car. Prima pe care o putem enumera este plasamentul nostru. Unul din punctele noastre de lucru de inchirieri auto din Otopeni, ne permite sa fim mai aproape de clientii care aterizeaza pe aeroport. Una dintre trasaturile noastre este calitatea oferita clientului.

     Ca si companie de inchirieri auto principalul factor este si va fi siguranta clientului. La aceasta daca se va adauga un automobil nou cu o calitate superioara, atunci va avea pachetul complet.

     Autovehiculele noastre nu au vechime mai mica de patru ani. In concluzie, punem la dispozitie o gama completa si noua de autoturisme.

     Vom continua lauda, afisand modul in care decurge asistenta rutiera la compania Fly-RentaCar.

     Orice companie de inchirieri masini care se respecta va trebui sa aiba propriul departament de suport tehnic. Este unul dintre cele mai importante elemente din aceasta ecuatie.

     Clientul va trebui sa aiba tot timpul la indemana un agent care sa gaseasca cele mai bune solutii, atunci cand este cazul. Astfel, agentii nostri vor fi tot timpul la indemana dumneavoastra.

     Locatia este un alt atu ce ne apartine. In momentul de fata avem doua puncte de lucru.

     Unul dintre ele este in Otopeni, foarte aproape de aeroportul Henri-Coanda. Al doi-lea dintre sedii inchirieri auto este in orasul Bucuresti, in centrul orasului.

     Atat primul cat si al doi-lea punct de lucru sunt puncte strategice care ne permit sa fim cat mai aproape de clientii nostri. Deasemeni, autovehiculele pot fi livrate si in alte locatii, dar va creste pretul de inchiriere.

     De ce trebuie sa fi diferit?

     Orice piata de produse si servicii ce exista de mai bine de 20 de ani au in momentul de fata o anumita saturatie. Bunurile sunt in general aceleasi si difera de la un client la altul. Produsele nu se imbunatatesc absolut deloc, iar pietele se transforma in piete de consum. Aceeasi situatie apare si in piata de rent a car.

     Fiecare companie de inchirieri auto nu se ocupa decat de inchiriere, neluand in seama ca poate veni pe piata oferind ceva nou.

     De ce trebuie venit cu ceva nou?

     Cumperi painea, daca ai nevoie de paine… O mananci cu altceva, pentru ca este un produs aditional… Si, atat!

     Gresit!

     Asa cum painea poate fi calda sau rece, de secara sau de grau, cu seminte sau fara, asa pot fi si celelalte servicii. Clientul si in general consumatorul va ajunge la un nivel de saturatie in momentul in care fiecare serviciu este asemanator.

     Cum fiecare element in parte ne diferentiaza si ne compun in ceea ce suntem, asa ar trebui si o companie sa se comporte.

     Cu ce poate fi diferit serviciul de rent a car?

     Cum am spus mai devreme, fiecare serviciu in parte va trebui sa fie diferit. In acest fel iesi din rutina pietei. Faptul ca esti diferit, te face sa fii unic.

     Cu ce sunteti diferiti?

     Pe partea de inchirieri masini, noi incercam sa oferim serviciile asa cum suntem noi ca si personalitate.

     Adica?

     Lasand la o parte consumul si posibilitatea de a face profit ( pentru ca acesta este scopul oricarei firme ), vrem sa punem la indemana clientului sansa de a afla noutati din acest domeniu.

     Artiolele scrise de noi sunt documentate si ajuta clientul indeaproape. Ele contin date bine documentate si ofera pasi si coordonate pentru inchirierea unui autovehicul.

     Mai mult decat atat, incercam sa cream o relatie de prietenie cu clientii nostri. Asadar, daca veti primi un mesaj de la multi ani personalizat, sau un “Ce mai faceti?”, veti sti ca ne amintim de dumneavoastra.

     Relatia de prietenie intre clienti si comerciant nu se pastreaza numai cu oferte personalizate si newslettere!

     Cam atat pe scurt despre noi. Aceasta este modalitatea noastra de a fi unici si de a incerca sa fim cat mai aproape cu clientii nostri.

      

     Va multumim!

      

     Intra in contact pentru a primi portofoliul nostru de cleinti, istoric, etc... Afla mai multe informatii despre Fly-RentaCar!

     Completeaza formularul pentru a primi pe mail mai multe informatii despre compania Fly-RentaCar.
     Veti primi, astfel istoricul nostru, informatii despre contractele noastre cu persoane juridice si toata lista de autovehicule. Aflati mai multe despre firma noastra!

     • Companie de inchirieri auto cu puncte de lucru in Bucuresti si Otopeni
     • Aeroportul Henri-Coanda, orasul Otopeni
     • Asistenta Rutiera: +40725 448 411
     • Asistenta clienti: contact@fly-rentacar.ro
     • Mail-ul companiei: office@fly-rentacar.ro
     • Ne gasiti la punctele noastre de lucru 24 din 24 de ore
     [/rentit_conatainer]

     Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!