Cateva detalii inainte de a alege masina pentru inchriere

Punem la dispozitie cele mai bune masini de pe piata auto. Toate masinile listate sunt oferite spre inchiriere. Acestea sunt verificate atat inainte, cat si dupa predare. Deoarece siguranta dumneavoastra este prima pe lista, asistenta rutiera este disponibila la orice ora.

Masinile au asigurarea zilnica obligatorie si CASCO. La serviciul nostru de rent a car puteti adauga si alte optiuni cum ar fi: scaun pentru copil si gps actualizat. Autovehiculul poate fi inchiriat de la sediul nostru din Otopeni, sau de la punctul nostru de lucru de inchirieri auto din Bucuresti.

Imaginea dumneavoastra este importanta? Puteti alege BMW X1, ca si autovehicul pentru inchiriere. In cazul in care doriti o masina compacta si foarte usor de parcat Citroen C4 este masina indicata. Daca doriti o masina de familie cu un portbagaj spatios atunci puteti alege Chevrolet Aveo.

Fiecare autovehiculul in parte este verificat inainte de a ajunge la dumneavoastra. Fiecare masina de rent a car este la zi cu toate actele. Si Fiecare automobil de la Fly-RentaCar nu este mai vechi de 4 ani. Mai multe detalii despre conditiile de inchiriere gasiti pe pagina de termeni si conditii.

Inchirieri masini BMW X1 4*4

Incepe de la $97.00 / pe zi
O masina cu de lux pentru confortul dumneavoastra. O masina de teren care sa asigure siguranta si cea mai buna calitate. Cele mai bune conditii de rent a car conform pretului.
2015 Diesel Auto 25000 Inchiriaza

Rent a car Citroen C4 Automat

Incepe de la $33.00 / pe zi
Face parte din lista noastra de autovehicule automate. Punem la dispozitia dumneavoastra un model nou de masina automata. Are toate accesoriile si este foarte usor de condus.
2015 Diesel Auto 25000 Inchiriaza

Masina de inchiriat Citroen C4 HB

Incepe de la $27.00 / pe zi
Noul model Citroen C4 HB a fost pus pentru inchiriere de FlyRentaCar. E un model fiabil, cu o viteza destul de buna si un consum destul de redus, comparativ cu forta masinii.
2015 Diesel Auto 25000 Inchiriaza

Car Rent Peugeot 308 HB

Incepe de la $24.00 / pe zi
O masina compacta pentru drumurile lungi, dar si foarte recomandata pentru zonele cu trafic. Este o masina Premium si foarte utila pentru persoanele corporate sau familii.
2015 Diesel Auto 25000 Inchiriaza

Rental Car Peugeot 308

Incepe de la $24.00 / pe zi
O masina foarte buna pentru drumurile din tara. Acum firma noastra rent a car are pregatita pentru dumneavoastra direct la aeroportul Henri-Coanda. RentaCar Otopeni cu Peugeot 308!
2015 Diesel Auto 25000 Inchiriaza

Inchirieri masina Renault Clio

Incepe de la $22.00 / pe zi
Un autovehicul rapid si fiabil. Portbagajul nu este la fel de incapator, dar masina este destul rapida. Va fi usor de parcat. Este masina foarte buna pentru orasul Bucuresti.
2015 Diesel Auto 25000 Inchiriaza
error

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!