Loading

Inchirieri auto Non-Stop la aeroportul Otopeni

inchirieri auto non-stop in otopeni aeroportul Henri-Coanda

Ce inseamna inchirieri auto non-stop in aeroportul din Otopeni?

Cum se desfasoara modelul de rent a car non-stop in Otopeni?

De acum inainte Fly-RentaCar pune la dispozitie pachetul de rent a car non-stop in orasul Otopeni. Serviciul este valabil atat pentru persoanele din oras, cat si pentru cei care aterizeaza pe aeroportul Henri-Coanda.

Serviciul de inchirieri masini Otopeni in regim non-stop este disponibil pentru orice aeroport din Romania?

Nu. Din pacate, compania noastra avand sediul si flota auto in orasul Otopeni, nu putem indeplini acest serviciu decat pentru clientii din aeroportul Henri-Coanda.

Cum functioneaza sistemul de inchirieri masini non-stop?

Modelul de inchirieri auto non-stop este destul simplu de folosit. Persoana care va inchiria autovehiculul va trebui sa aterizeze pe aeroportul din Otopeni, sau va trebui sa fie cu domiciliul stabil in oras. Alte cereri vis-a-vis de obligatiile clientului le gasiti in pagina termeni si conditii.

Cu ce difera sistemul rent a car non-stop de un procedeu obisnuit de inchirieri auto?

In primul rand veti avea la dispozitie tot timpul un agent de rent care sa preia comanda dumneavoastra. Acesta va raspunde in cel mult cinci minute o data ce comanda a fost realizata pe site. Pentru a grabi mai mult procesul ne puteti contacta la numarul de telefon: 0725 448 411.

Suntem disponibili la orice ora din zi si din noapte pentru clientii nostri, de aceea se numeste non-stop.

In cat timp este predat autovehiculul la aeroport?

Deoarece sediul nostru prinicipal se afla in orasul Otopeni, masina va fi predata in cel mult o ora.

De ce dureaza atat de putin?

Timpul pentru a inchiria un autovehicul este de pana la cinci minute. Tot ce mai ramane este livrarea autovehiculului catre clientii nostri. Deoarece flota noastra de automobile este in apropiere de sediu, nu mai ramane decat drumul pana la dumneavoastra.

Va fi non-stop un agent de rent care sa livreze masina si sa o aduca la dumnevoastra cat mai repede cu putinta.

Deci, ca si concluzie timpul pentru acest pachet de inchirieri auto ( valabil numai in orasul Otopeni ), va fi de cel mult o ora.

Daca nu sunt din orasul Otopeni si nici nu am aterizat acum la aeroport, cum pot inchiria totusi o masina?

Pentru faptul ca va aflati in Otopeni sau in apropierea orasului va putem livra masina destul de repede. Daca sunteti din Bucuresti, timpul va diferi. Sistemul de inchirieri masini non-stop pentru Bucuresti va avea un plus de ora in timpul de livrare.

Orice alta localitate, indiferent daca aceasta este din Ilfov sau din afara judetului, va avea un timp diferit. Desigur ca, pentru restul localitatilor se poate inchiria autovehiculul in timp normal.

Acest lucru inseamna ca pachetul nu va mai fi “rent a car non-stop”, dar cu toate aceastea putem livra masina direct la locatia dumneavoastra ( doar daca locatia este Romania ).

In ce conditii pot inchiria o masina din aeroportul Otopeni?

Acum am ajuns in aeroport si nu am programat inchirierea unui autovehicul

Daca ati ajuns la aeroport si nu ati inchiriat deja un automobil, pachetul de inchirieri auto non-stop este ideal pentru dumneavoastra. Deci, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat mai sus sau ne puteti trimite cererea pe mail. Rezervarea se poate realiza in mod direct si pe site-ul nostru.

Suntem una dintre putinele companii de rent a car, care ofera acest pachet non-stop pentru clientii din aeroportul Henri-Coanda, la preturi rezonabile si fara taxe aditionale.

Ce masini aveti pentru aeroport?

Masinile le gasiti listate in Flota Noastra de autovehicule. Aceste masini au dublu exemplare, ceea ce inseamna ca va fi un model pentru inchirierile urgente si un model pentru inchirieri auto normale ( inchirieri ce au la baza o rezervare realizata inainte ).

Autovehiculele sunt pregatite din timp pentru dumneavoastra, ceea ce inseamna ca fiecare din ele poate fi rezervata fara probleme ( masinile sunt disponibile in conditia in care nu sunt deja rezervate ).

Nu gasesc in aeroport o companie de rent a car cu program non-stop dupa 2 dimineata

In aeroportul Henri-Coanda din Otopeni sunt foarte putine companii ce au program non-stop. In situatia in care gasiti o firma de inchirieri auto, pretul va fi cu mult mai mare fata de situatia in care inchiriati direct de pe site.

De ce este pretul mai mare?

Singura lor explicatie este urgenta creata pentru inchirierea autovehiculului. Cu toate ca nu este un procedeu legal si normal, sunt singurele companii ramase in aeroport.

Nu vrem sa dam nume, de aceea am dat exemplul la modul general. Pentru a va lamuri mai mult despre costuri ascunse din rent a car-ul romanesc folositi site-ul eski.ro.

Situatia normala ar trebui sa fie in modul urmator. Companiile de rent a car care au programul deschis non-stop, ar trebui sa aiba acelasi pret ca si in cursul zilei. Pe langa aceasta situatie, daca clientul se deplaseaza catre ei, inseamna ca nu va fi nici o alta cheltuiala in plus vis-a-vis de combustibil.

Fly-RentaCar este una dintre putinele companii din aeroportul din Otopeni, care ofera program non-stop in servicii de inchirieri auto, cu preturi rezonabile. Deasemeni, nu avem nici o cost suplimentar si nici o taxa ascunsa, indiferent de program.

 

 

Inscrie-te in TOP !

1

administrator

localhost

Comments (No Comments)

Comments (0):

Submit Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!