Inchirieri auto Non-Stop la aeroportul Otopeni ( actualizat aprilie 2018 )

inchirieri auto non-stop in otopeni aeroportul Henri-Coanda

Ce inseamna inchirieri auto Otopeni non-stop in aeroportul Henri-Coanda?

Cum se desfasoara modelul de inchirieri auto Otopeni non-stop?

De acum inainte Fly-RentaCar pune la dispozitie pachetul de inchirieri auto Otopeni non-stop. Serviciul va fi valabil atat cu persoanele din oras, cat si cu cei ce aterizeaza pe aeroportul Henri-Coanda.

Serviciul de inchirieri masini Otopeni in regim non-stop va fi disponibil in orice aeroport din Romania?

Nu. Din pacate, compania noastra avand sediul si flota auto in orasul Otopeni, nu putem indeplini acest serviciu decat in cazul clientilor din aeroportul Henri-Coanda.

Cum functioneaza sistemul de inchirieri masini non-stop?

Modelul de inchirieri auto non-stop va fi destul simplu de folosit. Persoana ce va inchiria autovehiculul va trebui sa aterizeze pe aeroportul din Otopeni, sau va trebui sa fie cu domiciliul stabil in oras. Alte cereri vis-a-vis de obligatiile clientului le gasiti in pagina termeni si conditii.

Cu ce difera sistemul rent a car Otopeni non-stop de un procedeu obisnuit de inchirieri auto?

In primul rand veti avea la dispozitie tot timpul un agent de rent ce va prelua comanda dumneavoastra. Acesta va raspunde in cel mult cinci minute o data ce comanda a fost realizata pe site. Ca sa grabim procesul ne puteti contacta la numarul de telefon: 0725 448 411.

Suntem disponibili la orice ora din zi si din noapte, de aceea se numeste non-stop.

In cat timp va fi predat autovehiculul la aeroport?

Deoarece sediul nostru prinicipal se afla in orasul Otopeni, masina va fi predata in cel mult o ora.

De ce dureaza atat de putin?

Timpul inchirierii unui autovehicul va fi de pana la cinci minute. Tot va ramane va fi livrarea autovehiculului catre clientii nostri. Deoarece flota noastra de automobile este in apropiere de sediu, nu mai ramane decat drumul pana la dumneavoastra.

Va fi non-stop un agent de rent care sa livreze masina si sa o aduca la dumnevoastra cat mai repede cu putinta.

Deci, ca si concluzie timpul atribuit acestui pachet de inchirieri auto Otopeni non-stop ( valabil numai in orasul Otopeni ), va fi de cel mult o ora.

Daca nu sunt din orasul Otopeni si nici nu am aterizat acum la aeroport, cum pot inchiria totusi o masina?

Pentru faptul ca va aflati in Otopeni sau in apropierea orasului va putem livra masina destul de repede. Daca sunteti din Bucuresti, timpul va diferi. Sistemul de inchirieri masini non-stop din Bucuresti va avea un plus de ora in timpul de livrare.

Orice alta localitate, indiferent daca aceasta va fi din Ilfov sau din afara judetului, va avea un timp diferit. Desigur ca, in restul localitatilor se poate inchiria autovehiculul in timp normal. Dar, daca doriti sa inchiriati autovehiculul de la o firma din apropiere din Ilfov intrati aici.

Acest lucru inseamna ca pachetul nu va mai fi “inchirieri auto otopeni non-stop”, dar cu toate aceastea putem livra masina direct la locatia dumneavoastra ( doar daca locatia va fi Romania ).

In ce conditii pot inchiria o masina din aeroportul Otopeni?

Acum am ajuns in aeroport si nu am programat inchirierea unui autovehicul

Daca ati ajuns la aeroport si nu ati inchiriat deja un automobil, pachetul de inchirieri auto Otopeni non-stop va fi ideal pentru d-tra. Deci, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat mai sus sau ne puteti trimite cererea pe mail. Rezervarea se poate realiza in mod direct si pe site-ul nostru.

Suntem una dintre putinele companii de rent a car Otopeni, ce ofera acest pachet non-stop pentru clientii din aeroportul Henri-Coanda, la preturi rezonabile si fara taxe aditionale.

Ce masini aveti in aeroport?

Masinile le gasiti listate in Flota Noastra de autovehicule. Aceste masini au dublu exemplare, ceea ce inseamna ca va fi un model din inchirierile urgente si inchirieri auto normale ( inchirieri ce au la baza o rezervare realizata inainte ).

Autovehiculele sunt pregatite din timp, ceea ce inseamna ca fiecare din ele poate fi rezervata fara probleme ( masinile sunt disponibile in conditia in care nu sunt deja rezervate ).

Nu gasesc in aeroport o companie de inchireri auto non-stop Otopeni cu program dupa 2 dimineata

In aeroportul Henri-Coanda din Otopeni sunt foarte putine companii ce au program non-stop. In situatia in care gasiti o firma de inchirieri masini Otopeni non-stop, pretul va fi cu mult mai mare fata de situatia in care inchiriati direct de pe site.

De ce va fi pretul mai mare?

Singura lor explicatie este urgent creata la inchirierea autovehiculului. Cu toate ca nu va fi un procedeu legal si normal, sunt singurele companii ramase in aeroport.

Nu vrem sa dam nume, de aceea am dat exemplul la modul general. Pentru a lamuri in ceea ce priveste costurile ascunse din rent a car-ul romanesc folositi site-ul eski.ro.

Situatia normala ar trebui sa fie in modul urmator. Companiile de rent a car ce au programul deschis non-stop, ar trebui sa aiba acelasi pret ca si in cursul zilei. Pe langa aceasta situatie, in cazul in care clientul se deplaseaza catre ei, inseamna ca nu va fi nici o alta cheltuiala in plus vis-a-vis de combustibil.

Fly-RentaCar este una dintre putinele companii de inchirieri auto otopeni non-stop, ce ofera program non-stop in servicii de inchirieri auto, cu preturi rezonabile. Deasemeni, nu avem nici o cost suplimentar si nici o taxa ascunsa, indiferent de program.

 

 

Inscrie-te in TOP !

* actualizat in aprilie 2018

1

administrator

localhost

Comments (No Comments)

Comments (0):

Submit Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!