Loading

rent a car bucuresti flyrentacar

De ce am ales piata de rent a car din Bucuresti?

De ce suntem in Bucuresti pentru domeniul de inchirieri masini?

In functie de marimea zonei in care locuiti exista anumite servicii. In functie de suprafata si de cererea pentru anumite bunuri si servicii acestea pot exista intr-o forma de baza.

Ce vrei sa spui mai exact?

Sa spunem ca sunt orase de 20000 de locuitori, unde sunt 3 frizerii si un singur coafor. Daca ne vom duce intr-un oras cu 150000, vom gasi coafoare specializate ( barber shop, coafor numai pentru femei, etc. ).

De aceea, o data cu cresterea numarului de locuitori, va creste si cerinta pentru diversificarea serviciilor.

Aceeasi situatie se intampla si pe partea de rent a car in orasul Bucuresti. Inainte de toate, capitala tarii Bucuresti are in momentul de fata peste 320 de companii de inchirieri masini.

Cu toate acestea, inchirierile auto sunt oferite prin aceeasi metoda de acum 10 ani. Nu exista nimic nou, iar companiile de rent nu se adapteaza deloc la cerintele clientului.

In momentul de fata companiile de inchirieri auto din Bucuresti ofera masini pentru inchiriat, avand la baza vechile metode.

Clientii primesc masini, folosind acelasi card de credit pentru garantie si acelasi tip de asistenta rutiera ( adica inexistenta ). Fiecare produs trebuie adaptat pietei, astfel incat clientul sa aiba posibilitatea de alege o oferta diversa.

Pe piata din Bucuresti, putem oferi servicii de inchiriere cu totul speciale, care sunt adaptate locuitorilor din zona.

Cititi mai mult despre acest model de inchirieri auto in continuarea articolului…

Cu ce iesim in evidenta fata de celelalte companii de inchirieri auto pe piata din capitala Romaniei?

Cum am spus si mai inainte, conteaza sa ne adaptam pietei in care ne desfasuram activitatea. Asa ca, aducem pentru locuitorii din Bucuresti posibilitatea de a inchiria autovehiculul fara garantie.

Cum inchiriati masina fara garantie?

Sunt doua forme de rent a car fara garantie. Una dintre ele se bazeaza pe inlocuirea garantiei de asigurarea zilnica.

Aceasta se aplica, indiferent daca clientul este sau nu din capitala Romaniei. Asigurarea zilnica este o suma fixa pe ziua de inchiriere. Ea inlocuieste garantia si depinde de numarul de zile inchiriate.

Ce inseamna ca va depinde de numarul de zile inchiriate?

Sa presupunem ca optati pentru asigurarea zilnica pe trei zile pentru Chevrolet Aveo. Aceasta va avea pretul de 12 euro/zi. In situatia in care inchiriati aceeasi masina pentru 15 zile, veti avea pretul de asigurare de 8 euro/zi.

In concluzie, cu cat este numarul de zile mai mare cu atat pretul pentru asigurarea zilnica va fi mai mic pe zi.

A doua situatie de rent a car fara garantie este mai speciala si se aplica doar pentru locuitorii din Bucuresti si Ilfov.

Acest model se numeste “dauna plus 200”.

Cum functioneaza acest sistem de rent a car?

Inainte de toate, stim ca din garantia auto se retine o suma de bani pentru a repara masina in cazul in care exista o dauna. Mai mult decat atat se retin costuri vis-a-vis de deranjul companiei de rent.

In cazul in care dumneavoastra sunteti din Bucuresti, se va semna un contract de inchirie a masinii. Nu se va pastra nici o suma pentru garantie. Dar…

Deci, exista un dar…

Serviciul 200 plus dauna numai pentru rent a car in Bucuresti

Inchrieri auto in Bucuresti cu serviciul 200 plus dauna

Daca masina va suferi pagube, atunci se va repara autovehiculul din costurile clientului. El va fi nevoit sa se ocupe de reparatia autovehicului.

Inafara de aceasta situatie se va retine suma de 200 de euro. Aceasta suma se va retine automat conform contractului.

Repetam, ca suma respectiva nu se va retine decat in situatia in care masina va avea probleme.

Cand am nevoie de aceasta metoda de inchrieri auto?

In primul rand, intampinam foarte des situatii in care avem probleme cu autovehiculul. Fie masina este in service si avem nevoie sa ne deplasam, sau ne-a lasat balta autovehiculul si avem nevoie urgent de un autoturism.

Dauna 200 Plus este pus la dispozitia tuturor clientilor din Bucuresti si Ilfov.

Este o forma noua de a inchiria autovehiculul pentru clientii nostri.

Din pacate nu avem cum sa inchiriem masina si persoanelor aflate inafara judetului Ilfov. Aceasta situatie nu poate fi realizabila din motive de securitate si de logistica.

Devenim prieteni cu clientii nostri din Bucuresti

Serviciul Dauna 200 Plus ne ajuta sa devenim prieteni cu clientii nostri si sa capatam incredere unul in celalalt.

In graful de mai jos aratam cati bani economisiti la 10 inchirieri pe an.

Cat economisesc clientii din Bucuresti cu Dauna 200 Plus

  • Suma platita pentru garantii la inchiriere

Ne dorim sa intemeiem o relatie stransa cu clientii nostri. De aceea va multumim si va asteptam la Fly-RentaCar!

Scrie datele de mai jos, pentru a beneficia de pachetul Dauna Plus 200 Completeaza formularul pentru serviciul Rent a Car din Bucuresti

Piata de rent a car din Bucuresti, capata o noua forma de dinamism. Cu toate ca vechile tehnici de a inchiria autovehiculul pot fi de foarte multe ori rudimentare... Noi incercam sa aducem in fata noi modele de inchirieri. Serviciul Dauna 200 Plus este disponibil pentru toti clientii din Bucuresti si Ilfov. Cum se comporta acest pachet, veti afla mai sus. Va multumim si va asteptam!