Loading

Rent a car cu serviciu Non-Stop pentru Bucuresti

rent a car bucuresti non-stop livrare rapida

Cum se manifesta modelul de rent a car non-stop in orasul Bucuresti?

Modulul de inchirieri auto non-stop este valabil pentru orice sector din Bucuresti?

Capitala Romaniei, Bucuresti s-a extins destul de mult in ultimii ani. De aceea de foarte multe ori cetatenii Bucurestiului au nevoie tot timpul de un autovehicul. Compania Fly-RentaCar vine in ajutorul clientilor din Bucuresti, cu un modul nou de inchirieri auto.

Acesta se bazeaza pe sistemul englez rent a car non-stop.

Cum se manifesta procesul de rent a car non-stop, pentru capitala Romaniei?

In primul rand clientul va trebui sa fie in apropierea companiei de rent a car. Compania Fly-RentaCar are in momentul de fata doua puncte de lucru. Unul dintre ele se afla in Bucuresti.

O alta conditie este ca firma de inchirieri auto sa aiba agenti de rent, non-stop. De aceea, noi punem la dispozitie persoanele calificate in domeniu, capabile sa oferte tot suportul de care aveti nevoie. Cererea pentru inchirierea masinii poate fi preluata la orice ora.

Firma noastra pune la dispozitie o flota de masini ( flota ce va tot timpul pastrata pentru acest serviciu ), din care clientul poate alege la orice ora o masina pentru inchiriat.

Ce masini am la dispozitie pentru pachetul inchirieri auto non-stop?

Autovehiculele ce stau la dispozitia dumneavoastra le puteti vedea in Flota Noastra Auto.

Cum voi primi masina inchiriata?

Masina va fi adusa catre locatia dumneavoastra in cel mai scurt timp. Serviciul de inchirieri auto non-stop este valabil pentru orice sector din orasul Bucuresti ( numai pentru orasul Bucuresti ).

Aceasta situatie va insemna ca indiferent de sectorul in care locuiti sau va aflati, puteti beneficia cu succes de acest produs.

In cat timp va fi livrata masina catre client?

Autovehiculul poate fi livrat in cel mult doua ore de la realizarea comenzii.

Cum se procedeaza pentru a inchiria masina?

Comanda se va realiza la noi pe site, dar pentru a scurta procedeul ne puteti suna la numarul de telefon 0725 448 411 . In maxim doua ore masina va fi adusa catre locatia dumneavoastra din Bucuresti, iar dupa completarea actelor, puteti conduce autovehiculul.

Ce se intampla daca voi avea de masina in mai putin de doua ore?

Deoarece sediul nostru principal se afla in Otopeni, pachetul nostru de rent a car non-stop nu se poate realiza in mai putin de doua ore, decat daca va aflati in sectorul 1, Bucuresti.

Pentru celelalte sectoare predarea autovehiculului se va realiza in cel mult doua ore.

Cand pot apela la pachetul de inchirieri masini non-stop in orasul Bucuresti?

Iti este avariata masina sau ai nevoie de un al doi-lea autovehicul

De foarte multe ori se intampla sa fie avariat autovehiculul sau se poate afla in service. Pentru dumnevoastra venim in ajutor oferind pachetul non-stop de rent a car in Bucuresti. Pentru orice alta localitate pachetul de inchiriere auto este valabil prin livrarea in timp normal al autovehiculului.

Am nevoie de un al doi-lea autovehicul, pentru a ajunge la masina mea. Cum pot inchiria masina de la firma voastra?

In aceasta situatie va trebui sa aveti un al doi-lea sofer, care sa asigure transportul. In al doi-lea rand va trebui sa fie cel putin un sofer din Bucuresti, pentru a putea primi autovehiculul. Pe numele soferului din Bucuresti se va face contractul de rent a car, iar in maxim doua ore masina va fi la dumneavoastra.

Este non-stop deoarece puteti suna oricand pentru a inchiria un automobil. Non-stop inseamna ca puteti inchiria un autovehicul la orice ora din zi si din noapte.

Indiferent de scopul pentru care doriti sa inchiriati un autovehicul, ne puteti contacta oricand.

 

Doresti sa inchiriezi o masina cu ridicare din orasul Bucuresti

Nu conteaza care sunt motivele pentru care doresti sa apelezi la serviciul de rent a car non-stop in Bucuresti. Indiferent daca mai merge sau nu masina personala…

Sau chiar daca nu ai o masina personala, putem afla ca pretul pentru inchirierea unei masini in Bucuresti este mult mai mic decat rezervarea unui taxi. Livrarea si predarea autovehiculului se va realiza de catre compania Fly-RentaCar.

De aceea nu trebuie sa va faceti griji daca aveti sau nu loc unde trebuie sa parcati masina.

Care sunt pasii pentru inchirierea unui autovehicul cu serviciul non-stop?

In primul rand va trebui sa fiti din orasul Bucuresti. Daca sunteti din sectorul 1 livrarea masinii se va realiza in cel mult o ora. Pentru orice alt sector din capitala Romaniei, predarea autovehiulului se va face in cel mult doua ore.

In al doi-lea rand va trebui sa ne contactati pentru a rezerva automobilul pe site sau prin numarul de telefon afisat mai sus. Serviciul de inchirieri masini non-stop este disponibil la orice ora din zi si din noapte. Acest fapt va insemna ca va fi tot timpul un agent de rent a car, care va prelua cererea.

Ultimul dintre pasi este legat de varsta si conditiile de inchiriere. Desigur gasiti mai multe detalii despre informatii in pagina noastra de termeni si conditii. Aici veti gasi toate reglementarile pe care o companie de rent a car ar trebui sa le impuna in activitate. Dar, veti gasi si toate obligatiile unui client de rent.

Masini de vanzare - anunturi auto

1

administrator

localhost

Comments (No Comments)

Comments (0):

Submit Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!