Rent a car cu serviciu Non-Stop pentru Bucuresti ( actualizat aprilie 2018 )

rent a car bucuresti non-stop livrare rapida

Cum se manifesta modelul de rent a car Bucuresti non-stop?

Modulul de inchirieri auto Bucuresti non-stop va fi valabil in fiecare sector?

Bucurestiul s-a extins in ultimii ani. De aceea de foarte multe ori cetatenii Bucurestiului au nevoie tot timpul de un autovehicul. Compania Fly-RentaCar vine in ajutorul clientilor din Bucuresti, cu un modul nou de inchirieri auto. Acesta se bazeaza pe sistemul englez rent a car non-stop. Pentru Bucuresti va fi rent a car Bucuresti non-stop ( un sistem nou, adaptat pentru Bucuresti ).

Cum se manifesta procesul de rent a car non-stop, in Bucuresti?

In primul rand clientul va trebui sa fie in apropierea companiei de rent a car Bucuresti. Compania Fly-RentaCar are in momentul de fata doua puncte de lucru. Unul dintre ele se afla in Bucuresti.

O alta conditie este ca firma de inchirieri auto Bucuresti non-stop sa aiba agenti de rent, non-stop. De aceea, noi punem la dispozitie persoanele calificate in domeniu, capabile sa oferte tot suportul de care aveti nevoie. Cererea de inchiriere a masinii poate fi preluata indiferent de ora.

Firma noastra pune la dispozitie o flota de masini ( flota ce va tot timpul pastrata in acest serviciu ), din care clientul poate alege la orice ora o masina de inchiriat.

Ce masini am la dispozitie in pachetul inchirieri auto Bucuresti non-stop?

Autovehiculele ce stau la dispozitia dumneavoastra le puteti vedea in Flota Noastra Auto.

Cum voi primi automobilul inchiriat?

Masina va fi adusa catre locatia dumneavoastra in cel mai scurt timp. Serviciul de inchirieri auto non-stop va fi valabil in fiecare sector din orasul Bucuresti ( numai in orasul Bucuresti ).

Aceasta situatie va insemna ca indiferent de sectorul in care locuiti sau va aflati, veti beneficia cu succes de acest produs.

In cat timp va fi livrat automobilul catre client?

Autovehiculul poate fi livrat in cel mult doua ore de la realizarea comenzii.

Cum se procedeaza la inchirierea unui autovehicul?

Comanda se va realiza la noi pe site, dar in scurtarea procedeului ne puteti suna la numarul de telefon 0725 448 411 . In maxim doua ore masina va fi adusa catre locatia dumneavoastra din Bucuresti, iar dupa completarea actelor, veti inchiria si conduce autovehiculul.

Ce se intampla daca voi avea de masina in mai putin de doua ore?

Deoarece sediul nostru principal se afla in Otopeni, pachetul nostru de rent a car Bucuresti non-stop nu se poate realiza in mai putin de doua ore, decat daca va aflati in sectorul 1, Bucuresti.

In celelalte sectoare predarea autovehiculului se va realiza in doua ore.

Cand pot apela la pachetul de inchirieri masini Bucuresti non-stop?

Iti este avariata masina sau ai nevoie de un al doi-lea autovehicul

De foarte multe ori se intampla sa fie avariat autovehiculul sau se poate afla in service. Venim in ajutor oferind pachetul non-stop de inchirieri masini Bucuresti. In orice alta localitate pachetul de inchirieri auto va fi valabil prin livrarea in timp normal al autovehiculului.

Am nevoie de un al doi-lea autovehicul, pentru a ajunge la autovehiculul meu. Cum pot inchiria autovehiculul de la firma voastra?

In aceasta situatie va trebui sa aveti un al doi-lea sofer, ce asigura transportul. In al doi-lea rand va trebui sa fie cel putin un sofer din Bucuresti, ca sa primiti autovehiculul. Pe numele soferului din Bucuresti se va face contractul de rent a car, iar in maxim doua ore autovehiculul va fi la dumneavoastra.

Este non-stop deoarece puteti suna oricand la inchirierea unui automobil. Non-stop inseamna ca veti inchiria un autovehicul indiferent de ora din zi si din noapte.

Indiferent de scopul la care doriti sa inchiriati un autovehicul, ne contactati-ne oricand.

 

Doresti sa inchiriezi o masina cu ridicare din orasul Bucuresti

Nu conteaza care sunt motivele dorite de a apela serviciul de rent a car Bucuresti non-stop. Indiferent daca mai merge sau nu masina personala…

Sau chiar daca nu ai un autovehicul personal, putem afla ca pretul de inchiriere a unei masini va fi mai mic decat rezervarea unui taxi. Livrarea si predarea autovehiculului se va realiza de catre compania Fly-RentaCar.

De aceea nu trebuie sa va faceti griji daca aveti sau nu loc unde trebuie sa parcati masina.

Care sunt pasii de inchiriere la un autovehicul cu serviciul non-stop?

In primul rand va trebui sa fiti din orasul Bucuresti. Daca sunteti din sectorul 1 livrarea masinii se va realiza in cel mult o ora. In orice alt sector din capitala Romaniei, predarea autovehiulului se va face in cel mult doua ore.

In al doi-lea rand va trebui sa ne contactati in vedere rezervarii automobilul pe site sau prin numarul de telefon afisat mai sus. Serviciul de inchirieri masini non-stop va fi disponibil la orice ora din zi si din noapte. Acest fapt va insemna ca va fi tot timpul un agent de rent a car, ce va prelua cererea.

Ultimul dintre pasi va fi legat de varsta si conditiile de inchiriere. Desigur gasiti mai multe detalii despre informatii in pagina noastra de termeni si conditii. Aici veti gasi toate reglementarile pe care o companie de rent a car Bucuresti non-stop ar trebui sa le impuna in activitate. Dar, veti gasi si toate obligatiile unui client de rent. Va lasam mai departe pentru a vedea noi informatii despre masina invetata de Google.

Masini de vanzare - anunturi auto

* actualizat in aprilie 2018

1

administrator

localhost

Comments (1 Comment)

Comments (1):

Submit Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!