Loading

rent a car otopeni aeroport henri coanda

Fly-RentaCar, o companie de inchirieri auto din Otopeni, cu rent a car direct din aeroport

O noua imagine adusa pe piata de inchirieri in cel mai mare aeroportul din Romania

Sa prezentam inainte de toate aeroportul din Otopeni…

Aeroportul Henri-Coanda din Romania, Otopeni este considerat cel mai mare din tara. Numarul de intrari si plecari creste de la an. Inafara, acestei statistici este considerat si cel mai dotat aeroport din Romania, fiind situat la 16.5 kilometri de Bucuresti. Cu toate acestea, cel mai raspind serviciu din aeroport este cel de inchirieri auto si curierat.

Serviciul de rent a car din Otopeni, de la aeroportul Henri-Coanda este totusi incomplet si de foarte multe ori invechit.

De ce spunem aceste afirmatii?

Firmele de inchirieri auto din aeroport sunt putine si nu au capacitatea de a acoperi intreaga cerere de rent. Si de foarte multe ori sistemul este invechit avand la baza aceeasi modalitate de a retine garantia printr-un card de credit.

Este foarte greu sa inveti un caine batran noi trucuri…

Dar daca o firma de rent va observa situatia de confort a clientului prin renuntarea la cardul de credit, va fi nevoit sa adopte noile reguli.

Este nevoie de o noua gura de aer adusa pe piata de inchirieri auto din Otopeni. De aceea, noi suntem aici pentru ajuta clientul si pentru a ne imprieteni cu acesta. De aceea, renuntam la cardul de credit si inchiriem masina in regim de urgenta ( citeste mai jos ).

Rezervare rent a car urgent direct in aeroportul Henri-Coanda

Ati ajuns in Otopeni si ati iesit din aeroport si ati uitat sa rezervati un autovehicul. Noi suntem solutia! Punem pentru dumneavoastra sistemul de rent a car urgent direct din aeroport.

Si, cum puneti la dispozitie acest tip de serviciu?

Tot timpul avem pastrate 3 masini pentru sistemul de inchirieri urgente. Acestea raman disponibile numai pentru acest serviciu.

Deci, daca ati uitat sa inchiriati un autovehicul si ati aterizat in aeroportul din Otopeni, noi suntem solutia de urgenta. Masinile pot fi aduse in maxim douazeci de minute in aeroport. Va mai dura inca zece minute pentru completarea actelor, si…
Imediat puteti ridica masina, fara nici o problema.

Rent a car aeroport Otopeni de la 16 euro/zi

Preturi mici de inchiriere pe zi

In aeroportul Henri-Coanda din Otopeni, inchirierea unui autovehicul se comporta ca rezervarea unui bilet de avion.

Cu cat vei fi nevoit sa inchiriezi masina mai repede, cu atat pretul va fi mai mare.

Drept dovada, fara a da niciun nume de companie vom prezenta un infografic cu preturile companiilor de rent. Acesta va prezenta situatia atunci cand masina este inchiriata pentru urmatoare 12 ore.

Pretul pentru Inchirierea auto in aeroport in urmatoarele 12 ore

  • Fly-RentaCar
  • Alte Companii de Rent a Car din aeroportul Otopeni ( media preturilor )

Inchirieri masini fara garantie la Fly-RentaCar Otopeni si pretul pornind de la 16 euro

Inainte de toate, vom incepe prin a spune ca pretul inchirierea unei masini scade o data cu cresterea perioadei de inchiriere.

Asadar pentru un Chevrolet Aveo, pretul pentru 1-3 zile va fi de 21 euro/zi si va cobora la 16 euro/zi. Pentru inchirierea de la aeroportul din Otopeni avem 3 autovehicule din aceasta marca.

Deci pretul mic ramane disponibil pentru toata lumea…

Mai mult decat atat, Fly-RentaCar pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria autovehicule fara garantie.

Sistemul este destul de simplu.

Garantia este inlocuita de asigurarea zilnica. Aceasta este o suma minima ce trebuie platita pe ziua de inchiriere. Mai mult despre acest subiect veti gasi pe blogul nostru.

Servicii de transfer pentru aeroport

Transfer pentru aeroportul Otopeni

Serviciul de rent a car la aeroportul Otopeni se poate transforma si intr-un serviciu de transfer. Acesta poate fi de doua tipuri: pe termen lung sau termen scurt. Fly-RentaCar pune la dispozitie sistemul de transfer privat,
ceea ce inseamna ca nu vom colabora cu regimul hotelier.

Sistemul de transfer este destul de simplu. Ne sunati pentru transfer si in maxim 20 de minute o masina, va fi prezenta la aeroport, coducandu-va imediat catre hotel. Serviciul de transfer hotelier se aplica atat pentru a va aduce hotel, cat si pentru a va conduce inapoi catre aeroport.

Serviciul de transfer este mult mai ieftin si mult mai util.

Aceasta situatie se aplica daca nu veti avea nevoie de un autovehicul pentru inchiriere.

Completati formularul pentru benefica de 20% reducere la orice inchiriere pentru aeroportul Otopeni Rent a car aeroport cu 20% reducere

Inchirierea masinii in regim de urgenta, de la aeroportul Henri-Coanda din Otopeni se realizeaza completand formularul din pagina. Mai mult decat atat... Daca veti completa acum formularul de contact veti avea reducere pana la sfarsitul anului de 20 la suta la orice inchiriere din aeroport. Va asteptam sa intrati in legatura cu noi!