rent a car otopeni aeroport henri coanda

Fly-RentaCar, o companie de rent a car Otopeni, cu rent a car direct din aeroport

O noua imagine adusa pe piata de inchirieri in cel mai mare aeroportul din Romania

Sa prezentam inainte de toate aeroportul din Otopeni… Aeroportul Henri-Coanda din Romania, Otopeni este considerat cel mai mare din tara. Numarul de intrari si plecari creste de la an. Inafara, acestei statistici primeste titulatura de a fi cel mai dotat aeroport din Romania, fiind situat la 16.5 kilometri de Bucuresti. Cu toate acestea, cel mai raspandit serviciu din aeroport va fi cel de rent a car Otopeni si curierat.

Serviciul de rent a car Otopeni, de la aeroportul Henri-Coanda va fi totusi incomplet si de foarte multe ori invechit.

De ce spunem aceste afirmatii?

Firmele de inchirieri auto din aeroport sunt putine si nu au capacitatea de a acoperi intreaga cerere de rent. Si de foarte multe ori modelul va fi invechit avand la baza aceeasi modalitate de a retine garantia printr-un card de credit.

Este foarte greu sa inveti un caine batran noi trucuri…

Dar daca o firma de inchirieri auto Otopeni va observa situatia de confort a clientului prin renuntarea la cardul de credit, va fi nevoit sa adopte noile reguli.

Va fi nevoie de o noua gura de aer adusa pe piata de inchirieri auto din orasul Otopeni. De aceea, noi suntem aici pentru ajuta clientul si a ne imprieteni cu d-tra. De aceea, renuntam la cardul de credit si inchiriem masina in regim de urgenta ( citeste mai jos ).

Rezervare rent a car urgent direct in aeroportul Henri-Coanda

Ati ajuns in Otopeni si ati iesit din aeroport si ati uitat sa rezervati un autovehicul. Noi suntem solutia! Punem catre d-tra sistemul de rent a car Otopeni non-stop.

Si, cum puneti la dispozitie acest tip de serviciu?

Tot timpul avem pastrate 3 masini in serviciul de inchirieri urgente. Acestea raman disponibile numai in cadrul acestui serviciu.

Deci, daca ati uitat sa inchiriati un autovehicul si ati aterizat in aeroportul din Otopeni, noi suntem solutia de urgenta. Masinile pot fi aduse in maxim douazeci de minute in aeroport. Va mai dura inca zece minute la completarea actelor, si…
Imediat puteti ridica masina, fara nici o problema.

Rent a car aeroport Otopeni de la 16 euro/zi

Preturi mici de inchiriere pe zi

In aeroportul Henri-Coanda din Otopeni, inchirierea unui autovehicul se comporta ca rezervarea unui bilet de avion.

Cu cat vei fi nevoit sa inchiriezi masina mai repede, cu atat pretul va fi mai mare.

Drept dovada, fara a da niciun nume de companie vom prezenta un infografic cu preturile companiilor de rent. Acesta va prezenta situatia atunci cand masina va fi inchiriata in urmatoarele 12 ore.

Pretul pentru Inchirierea auto in aeroport in urmatoarele 12 ore

  • Fly-RentaCar
  • Alte Companii de Rent a Car din aeroportul Otopeni ( media preturilor )

Inchirieri masini fara garantie la Fly-RentaCar, inchirieri auto Otopeni si pretul pornind de la 16 euro

Inainte de toate, vom incepe prin a spune ca pretul inchirierea unei masini scade o data cu cresterea perioadei de inchiriere.

Asadar un Chevrolet Aveo, va avea pretul pentru 1-3 zile va fi de 21 euro/zi si va cobora la 16 euro/zi. La inchirieri masini Otopeni vom avea 3 autovehicule din aceasta marca.

Deci pretul mic ramane disponibil catre toti clientii…

Mai mult decat atat, Fly-RentaCar pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria autovehicule fara garantie.

Sistemul este destul de simplu.

Garantia va fi inlocuita de asigurarea zilnica. Aceasta va fi o suma minima ce trebuie platita pe ziua de inchiriere. Mai mult despre acest subiect veti gasi pe blogul nostru.

Servicii de transfer in aeroport

Transfer in aeroportul Otopeni

Serviciul de rent a car Otopeni se poate transforma si intr-un serviciu de transfer.

Acesta poate fi de doua tipuri: pe termen lung sau termen scurt. Fly-RentaCar pune la dispozitie serviciul de transfer privat, ceea ce inseamna ca nu vom colabora cu regimul hotelier. Iar daca tot am deshis discutia despre regimul hotelier, intrati aici.

Sistemul de transfer va fi destul de simplu. Ne sunati pentru transfer si in maxim 20 de minute o masina, va fi prezenta la aeroport, coducandu-va imediat catre hotel. Serviciul de transfer hotelier se aplica pentru a va aduce catre hotel si a va conduce inapoi catre aeroport.

Serviciul de transfer va fi mult mai ieftin si mult mai util pentru d-tra.

Aceasta situatie se aplica daca nu veti avea nevoie de un autovehicul de inchiriere.

* actualizat in aprilie 2018

Completati formularul pentru benefica de 20% reducere la orice inchiriere pentru aeroportul Otopeni Rent a car aeroport cu 20% reducere

Inchirierea masinii in regim de urgenta, de la aeroportul Henri-Coanda din Otopeni se realizeaza completand formularul din pagina. Mai mult decat atat... Daca veti completa acum formularul de contact veti avea reducere pana la sfarsitul anului de 20 la suta la orice inchiriere din aeroport. Va asteptam sa intrati in legatura cu noi!

error

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!