Fly-RentaCar cu inchirieri auto in Bucuresti. De ce am ales capitala?

De ce inchirieri masini  in orasul Bucuresti?

Piata de inchirieri auto Bucuresti a crescut de la an la an.

Prin aceasta situatie a crescut atat cererea cat si oferta la serviciul de rent a car. Asadar, tot timpul a existat in zona capitalei perioade, unde cererea nu a putut fi sustinuta de oferta.

In perioadele de concediu, in care majoritatea romanilor se intorc tara, creste si fluxul de inchirieri. Astfel, in luna decembrie, numarul de inchirieri se tripleaza, fata de luna noiembrie (vedeti graficul de mai jos ).

In perioada Pastelui Ortodox, cat si a celui catolic, companiile mari de inchirieri auto Bucuresti nu au capacitatea de a sustine puterea de cumparare.

In momentul de fata sunt in jur de 300000 oferite spre inchiriere. Mai mult de jumatate din acestea se afla in capitala. In perioada Pastelui cerinta de inchiriere va fi de peste 400000 de autovehicule.

Inchirierea auto in Bucuresti analizata pe fiecare perioada

  • Numarul de masini inchiriate pe luna ( media )
  • Numarul de masini cerute pe luna ( media )

Cu ce iesim in evidenta pe piata din Bucuresti

Cum am mentionat si in alte articole piata va fi saturata de aceleasi servicii. Astfel, veniti, alegeti masina dorita, iar singura legatura ce se va mai pastra cu clientul respectiv va fi prin newsletter si oferte pe mail.

Va fi totusi o atitudine profesionista?

Desigur, ca este. Va fi aceeasi modalitate in care omul, in viata sociala are peste 5000 de prieteni pe facebook, dar foarte putini in viata reala.

Ceea ce incercam sa facem cu clientii de inchirieri auto Bucuresti este sa cream legaturi ce vor tine intre noi si clienti. In primul rand, incercam sa oferim siguranta si servicii de calitate clientilor din Bucuresti. Mai departe, vrem sa ne imprietenim cu acestia.

Ne dorim sa apeleze la noi ca la un prieten, ci nu ca la o companie pentru a cumparara unui serviciu.

Pe langa dorinta de a realiza un alt timp de conexiune intre noi si client, mai oferim si alte produse. Punem la dispozitie informatii extrem de utile in favoarea clientilor ce folosesc foarte des acest serviciu.

Fiecare bun in parte trebui adaptat in functie de locatia unde profesezi. De aceea, la inchirierea auto din orasul Bucuresti am pregatit cateva modalitati speciale de rent a car Bucuresti.

Aflati mai jos despre ce este vorba…

Noi modalitati de inchiria masina in orasul Bucuresti

Inchirieri auto fara garantie si fara card de credit

rent a car fara card de credit

In Bucuresti utilizarea cardului de credit a devenit din ce in ce mai greu de utilizat. In plus, vine dificil pentru oricine sa ofere datele cardului.

Asa ca, am inventat pentru d-tra posibilitatea de a inchiria un autovehicul fara sa aveti nevoie de un card de credit.

Devine inutil sa adaugam noi accesorii, mai ales atunci cand nu avem nevoie de ele. De aceea atat consumatorii inchirieri auto Bucuresti, cat si cei din afara capitalei pot beneficia de serviciul de inchiriere auto fara card de credit.

Mai mult de atat…

Existenta si aparitia garantiei poate incurca de foarte multe.

Dar inainte de toate, sa definim pe scurt ceea ce se numeste garantie auto in inchirierea unei masini.

Garantia va fi o suma de bani, ce reprezinta un procent din valoarea masinii. Ea va fi returata la sfarsitul inchirierii, daca autovehiculul nu prezinta nicio avarie.

Ea poate fi la nivelul sutelor de euro, iar de foarte multe ori, ea poate depasi o mie de euro. Va fi totusi o suma destul de mare, mai ales in cazul clientilor din Bucuresti ( tinand cont ca salariul mediu in Bucuresti este de 3000 de ron ).

Cu toate acestea noi putem inlocui garantia de rent cu un serviciu ce se numeste “Plateste dauna plus 200”. Acesta inlocuieste pe deplin garantia, iar daca la predarea masinii, aceasta prezinta avarii se vor retine 200 de euro.

Pe langa suma de 200 de euro, clientul va fi nevoit sa suporte costurile de reparare a autovehiculului.

Oferta va fi valabila numai catre clientii din Bucuresti, sau la cei ce au domiciliul in capitala. Vom oferi pe viitor mai multe detalii despre acest tip de inchiriere. Sub aceasta forma nu se va mai bloca o intreaga suma de bani.

Rent a car in regim de urgenta in Bucuresti

Sub ce forma aplicati regimul de urgenta in inchirieri auto Bucuresti?

Sistemul de inchirieri masini va fi non-stop in Bucuresti. Acest lucru va insemna ca indiferent de ora noi vom livra masina.

La fel cum am specificat modalitatea de inchiriere auto in aeroportul Otopeni, putem aplica serviciul de rent si in orasul Bucuresti.

Cu toate acestea, va exista totusi o diferenta.

Si anume, va fi timpul de livrare a masinii. Daca pana la aeroport dura 20 de minute in orasul Bucuresti, deoarece are un diametru de 24 de kilometri, vom livra masina intr-o ora.

In Bucuresti, avem 4 autovehicule tinute tot timpul in serviciul rent a car de urgenta. Astfel daca te-a lasat masina sau este in service, acest serviciu va fi ideal.

Rezervarea masinii se poate face direct la telefon pentru a grabi procesul!

 

 

* actualizat in aprilie 2018

Noi modalitati de inchiria masina in Bucuresti Intra in contact cu noi, pentru a beneficia de un pachet complet!

Fly-RentaCar pune in fata dumneavoastra noi modalitati de a inchiria masina in orasul Bucuresti. Renuntam pentru dumneavoastra la ideea de garantie si inventam o noua modalitate de a apela la serviciul de rent auto. Mai mult decat atat, puteti inchiria masina in regim de urgenta. Cititi mai sus toate detaliile care va vor ajuta sa beneficiati de un pachet complet si avantajos de rent.

error

Daca ti-a placut, te asteptam cu un share!